Eg Plank Natur Olie

-

14X189X1860mm

Beskrivelse

Eg plank med ca. 4 mm. slidlag.
Et flot egetræsgulv med klar olie i meget høj kvalitet. De affasede kanter fremhæver de bredde plankers eksklusive look. Gulvet har uniclick system og gør derved gulvet utrolig let at lægge uden brug af lim. Dette gulv er nemt at rengøre og vedligeholde.

Plankegulve giver hjemmet sit eget præg, da naturen har givet hver eneste bræt sit naturlige snit og specielle struktur. Plankegulv kan benyttes i alle rum, såvel til butikker, privat hjem eller f.eks. kontorer.

Billigetrægulve.dk´s udvalg af plankegulve strækker sig vidt. Vælg mellem olierede eller lakerede overflader, samt hvilke træsort som passer til dit hjem. Vælg mellem de forskellige plankegulve i specielle overflader og sæt dit eget præg på boligen.

Vi forhandler plankegulve fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet. Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få ask, eg, bambus, fyr , valnød m.m. i mange forskellige overflader, med specielle behandlinger.

Billigetrægulve.dk´s plankegulve er nemt at lægge/montere med limfrit click system, så også ”gør det selv” folk kan komme i gang. Billigetrægulve.dk levere den rigtige størrelse og udformning af click systemet. Vores click system er bredt og derved opnås den stærkeste samling. Alle vores planker er vokset i samlingerne, så man undgår knirken i gulvet.

Alle vores Plankegulve kan fås i 22mm bærende gulve.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 359,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 499,-

Info

  • 14x189x1860mm.
  • Uniclick - nemt for gør det selv folk.
  • Gulvet kan slibes flere gange.
  • Formstabilt & velegnet til gulvvarme.
  • Færdigolieret fra fabrikken.
  • 20 års fabriksgaranti.

Kernen:

Plankegulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Plankegulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Olie:

Billigetrægulve.dk bruger Trip Trap Mesterolie på alle vores olierede produkter. Mesterolien giver træet en stærk og modstandsdygtig overflade. Olien tilfører træet en smuk og gylden nuance og fremhæver træets naturlige åretegninger. Vi anbefaler at man giver gulvet en let gang plejeolie når gulvet er lagt.

 

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit plankegulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.