Skibsplank Ask

-

HVID OLIE 14X180X2200MM

Beskrivelse

Ask Skibsplankegulv med ca. 4 mm slidlag. Smukt og dekorativt trægulv med sort gummifuge. Elegant plankegulv som giver et smukt, maritimt look.

Skibsplankegulv giver rummet et maritimt look og de dekorative gummifuger tilfører gulvet et elegant og smukt udseende. Skibsplankerne med de karakteristiske sorte gummifuger giver rummet sin egen personlig stil og er til kunden som ønske det elegante maritime look i hjemmet. Skibsplankegulve giver hjemmet sit eget præg, da naturen har givet hver eneste bræt sit naturlige snit og specielle struktur. Skibsplankegulv kan benyttes i alle rum, såvel til butikker, privat hjem eller f.eks. kontorer. Se Billigetrægulve.dk´s udvalg af Skibsplankegulve og se hvad der passer til dit hjem. Billigetrægulve.dk´s har kun olierede overflader, så man kan genbehandle sit gulv og med årene give gulvet en let afslibning. Med lakerede overflader kan man ikke give gulvet en ny lak, lakken vil krakelere i fugerne og man skal efterfølgende have gulvet oliebehandlet. Vælg mellem de forskellige skibsplankegulve i olierede behandlinger og sæt dit eget præg på boligen.

Vi forhandler skibsplanker fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet. Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få aske og ege planker med olierede overflader.

Billigetrægulve.dk´s skibsplanker er nemt at lægge/montere med limfrit click system, så også ”gør det selv” folk kan komme i gang. Billigetrægulve.dk levere den rigtige størrelse og udformning af click systemet. Vores click system er bredt og derved opnås den stærkeste samling. Alle vores planker er vokset i samlingerne, så man undgår knirken i gulvet.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 459,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 599,-

Info

  • PRISEN ER INCL. GUMMIFUGE.
  • 14x180x2200mm.
  • Vælingeclick - nemt for gør det selv folk.
  • Gulvet kan slibes flere gange.
  • Færdigolieret fra fabrikken.
  • Formstabilt & velegnet til gulvvarme.
  • 20 års fabriksgaranti.

Kernen:

Skibsplankegulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Plankegulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Olie:

Billigetrægulve.dk bruger Trip Trap Mesterolie på alle vores olierede produkter. Mesterolien giver træet en stærk og modstandsdygtig overflade. Olien tilfører træet en smuk og gylden nuance og fremhæver træets naturlige åretegninger. Vi anbefaler at man giver gulvet en let gang plejeolie når gulvet er lagt.

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit plankegulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.