Bred Eg Plank Select

-

BØRSTET HVID OLIE 14X240X1900MM

Beskrivelse

Herregårds plank med ca. 4 mm slidlag .Et smukt gulv med en særlig glød. Et gulv i takt med tiden nyeste trends indenfor boligindretning. Et superflot og elegant plankegulv med hvid matlak, der fremhæver træets struktur. Meget høj kvalitet med ægte træ i alle lag. De affasede kanter fremhæver de brede planker. vælingeclic gør gulvet utrolig let at lægge uden brug af lim.

Herregårdsplankerne kan benyttes i alle rum, såvel til butikker, privat hjem eller f.eks. kontorer. Billigetrægulve.dk´s udvalg af Herregårdsplanker strækker sig vidt. Vælg mellem olierede eller lakerede overflader, samt hvilke træsort som passer til dit hjem. Vælg mellem de forskellige plankegulve i forskellige behandlinger og sæt dit eget præg på boligen.
Vi forhandler Herregårdsplanker fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet.

Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få aske og ege herregårdsplanker i mange forskellige overflader, med specielle behandlinger.
Billigetrægulve.dk´s Herregårdsplank er nemt at lægge/montere med limfrit click system, så også ”gør det selv” folk kan komme i gang.

Billigetrægulve.dk levere den rigtige størrelse og udformning af click systemet. Vores click system er bredt og derved opnås den stærkeste samling. Alle vores Herregårdsplanker er vokset i samlingerne, så man undgår knirken i gulvet.
Køb dit herregårdsplankegulv hos Billigetrægulve.dk til markedets bedste pris.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 549,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 799,-

Info

  • 14x240x1900mm.
  • Vælingeclick - nemt for gør det selv folk.
  • Gulvet kan slibes flere gange.
  • Færdigolieret fra fabrikken.
  • Formstabilt & velegnet til gulvvarme.
  • 20 års produktgaranti

Kernen:

Herregårdsplankegulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Herregårdsplankegulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Olie:

Billigetrægulve.dk bruger Trip Trap Mesterolie på alle vores olierede produkter. Mesterolien giver træet en stærk og modstandsdygtig overflade. Olien tilfører træet en smuk og gylden nuance og fremhæver træets naturlige åretegninger. Vi anbefaler at man giver gulvet en let gang plejeolie når gulvet er lagt.

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit plankegulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.