Eg Plank Natur Matlak

-

14X189X1860mm

Beskrivelse

Eg plank med ca. 4 mm. slidlag.
Et flot egetræsgulv i meget høj kvalitet. De affasede kanter fremhæver det eksklusive udseende på de brede planker. Gulvet har uniclick system og gør derved gulvet utrolig let at lægge uden brug af lim. Dette gulv er nemt at rengøre og vedligeholde.

Plankegulve giver hjemmet sit eget præg, da naturen har givet hver eneste bræt sit naturlige snit og specielle struktur. Plankegulv kan benyttes i alle rum, såvel til butikker, privat hjem eller f.eks. kontorer.

Billigetrægulve.dk´s udvalg af plankegulve strækker sig vidt. Vælg mellem olierede eller lakerede overflader, samt hvilke træsort som passer til dit hjem. Vælg mellem de forskellige plankegulve i specielle overflader og sæt dit eget præg på boligen.

Vi forhandler plankegulve fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet. Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få ask, eg, bambus, fyr , valnød m.m. i mange forskellige overflader, med specielle behandlinger.

Billigetrægulve.dk´s plankegulve er nemt at lægge/montere med limfrit click system, så også ”gør det selv” folk kan komme i gang. Billigetrægulve.dk levere den rigtige størrelse og udformning af click systemet. Vores click system er bredt og derved opnås den stærkeste samling. Alle vores planker er vokset i samlingerne, så man undgår knirken i gulvet.

Alle vores Plankegulve kan fås i 22mm bærende gulve.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 359,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 499,-

Info

  • 14x189x1860mm.
  • Uniclick - nemt for gør det selv folk.
  • Gulvet kan slibes flere gange.
  • Formstabilt & velegnet til gulvvarme.
  • 20 års fabriksgaranti.
  • Færdiglakeret fra fabrik.

Kernen:

Plankegulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Plankegulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Lakken:

Vælger du et kvalitets plankegulv fra Billigetrægulve.dk er lakken betydelig stærkere, mere ridsefast og modstandsdygtig mod slid. Ved almindelig brug skal gulve med en billig lak normalt slibes og omlakeres efter 1-2 år. Vores lak holder ofte 3-4 gange længere. Familier med børn og evt. dyr bør derfor vælge et plankegulv med en stærk lak.

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit plankegulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.