Ask Parket Hvid Olie

-

14X189X1860MM

Beskrivelse

Ask parket med ca. 4 mm. slidlag. Gulvet har en dæmpet struktur uden for mange åretegninger. Den hvidpigmenterede olie giver gulvet et smukt lyst look. Gulvet har uniclick system og gør derved gulvet utrolig let at lægge uden brug af lim

Parketgulve er til kunden som ønsker at give boligen sit eget præg. Parketgulve fås i mange forskellige træsorter og overflader. Parketgulve give hjemmet sit eget klassiske præg, da hver enkelt stav skiller sig ud og giver rummet et flot og varmt resultat. Parketgulve kan benyttes i alle rum, som vil have et naturligt og elegant look, såvel til butikker, privat hjem eller f.eks. kontorer. Billigetrægulve.dk´s udvalg af parketgulve strækker sig vidt. Vælg mellem olierede eller lakerede overflader, samt hvilke træsorter som passer til dit hjem. Vælg mellem de forskellige parketgulve i forskellige behandlinger og sæt dit eget præg på boligen.

Billigetrægulve.dk forhandler parketgulve fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet. Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få parketgulve i ask, eg og bøg og vælg mellem de mange forskellige overflader, med specielle behanlinger.

Billigetrægulve.dk´s parketgulve er nemt at lægge/montere med limfrit click system, så også ”gør det selv” folk, kan komme i gang. Billigetrægulve.dk levere den rigtige størrelse og udformning af click systemet. Vores click system er bredt og derved opnås den stærkeste samling. Alle vores parketgulve er vokset i samlingerne, så man undgår knirken i gulvet.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 249,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 299,-

Info

  • 14x189x1860mm.
  • Uniclick - nemt for gør det selv folk.
  • Gulvet kan slibes flere gange.
  • Formstabilt & velegnet til gulvvarme.
  • Færdigolieret fra fabrikken.
  • 20 års produktgaranti

Kernen:

Parketgulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Parketgulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Olie:

Billigetrægulve.dk bruger Trip Trap Mesterolie på alle vores olierede produkter. Mesterolien giver træet en stærk og modstandsdygtig overflade. Olien tilfører træet en smuk og gylden nuance og fremhæver træets naturlige åretegninger. Vi anbefaler at man giver gulvet en let gang plejeolie når gulvet er lagt.

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit parketgulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.