Eg Plank Hvid Olie

-

22x189x1860mm.

Beskrivelse

22mm selvbærende trægulv til lægning på strøer.
Eg plank med ca. 4 mm. slidlag. Et flot egetræsgulv i meget høj kvalitet. De affasede kanter fremhæver det eksklusive udseende på de brede planker. Skal limes i not og fer. Dette gulv er nemt at rengøre og vedligeholde.

Ved bærende trægulve forståes gulve, som hviler på lineær understøtning af strøer eller lignende. Belastningen af gulvet overføres gennem brædderne til de underliggende strøer eller bjælker. Gulvbræddernes tykkelse bestemmes af den forventede belastning og afstanden mellem strøer eller bjælker. 22mm planke/parketgulve skal afstanden mellem strøerne være 52-60cm. Mange af vores standart produkter kan fås i 22mm bærende gulve. Vælg mellem olierede eller lakerede overflader, samt hvilke træsort som passer til dit hjem.

Vælg mellem de forskellige planke/parket gulve i forskellige behandlinger og sæt dit eget præg på boligen.
Vi forhandler planke/parket gulve fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet. Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få ask og eg i mange forskellige overflader, med forskellige behandlinger. Billigetrægulve.dk´s er nemt at lægge/montere, så også ”gør det selv” folk kan komme i gang. Ring til os hvis du har spørgsmål til monteringen.
Alle vores planke/parketgulve kan fås i 14mm gulve.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 449,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 599,-

Info

  • 22x189x1860mm.
  • Færdigolieret fra fabrikken.
  • Gulvet kan slibes flere gange.
  • Fer/not. Limgulv.
  • Formstabilt & velegnet til gulvvarme.
  • 20 års fabriksgaranti.

Kernen:

Planke/parketgulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Planke/parketgulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Olie:

Billigetrægulve.dk bruger Trip Trap Mesterolie på alle vores olierede produkter. Mesterolien giver træet en stærk og modstandsdygtig overflade. Olien tilfører træet en smuk og gylden nuance og fremhæver træets naturlige åretegninger. Vi anbefaler at man giver gulvet en let gang plejeolie når gulvet er lagt.

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit planke/parketgulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.