Eg 3-stavs natur matlak

-

22x189x1860mm

Beskrivelse

22mm selvbærende trægulv til lægning på strøer.
Eg 3-stavs med ca. 4 mm slidlag. Et superflot og elegant egegulv med natru mat lak, der fremhæver den flotte struktur. Dette gulv er for kunden, der ønsker et gulv med et eksklusivt look. Skal limes i not og fer.

Ved bærende trægulve forståes gulve, som hviler på lineær understøtning af strøer eller lignende. Belastningen af gulvet overføres gennem brædderne til de underliggende strøer eller bjælker. Gulvbræddernes tykkelse bestemmes af den forventede belastning og afstanden mellem strøer eller bjælker. 22mm planke/parketgulve skal afstanden mellem strøerne være 52-60cm. Mange af vores standart produkter kan fås i 22mm bærende gulve. Vælg mellem olierede eller lakerede overflader, samt hvilke træsort som passer til dit hjem.

Vælg mellem de forskellige planke/parket gulve i forskellige behandlinger og sæt dit eget præg på boligen.
Vi forhandler planke/parket gulve fra verdens førende fabrikker, så vi altid kan stå inde for produkt, pris og ikke mindst kvalitet. Billigetrægulve.dk handler direkte med producenterne og kan derfor altid give dig markedet bedste pris. Få ask og eg i mange forskellige overflader, med forskellige behandlinger. Billigetrægulve.dk´s er nemt at lægge/montere, så også ”gør det selv” folk kan komme i gang. Ring til os hvis du har spørgsmål til monteringen.
Alle vores planke/parketgulve kan fås i 14mm gulve.

Kontakt en sælger!

Din Pris

DKK 339,-pr. m2

Vejledende pris

DKK 399,-

Info

Kernen:

Plankegulve er opbygget af flere lag. Billigetrægulve.dk levere kun produkter i bedste kvalitet. Plankegulvene leveres med fyrre- eller grankerne. Prisbillige gulve er ofte baseret på enten hevea eller poppel, hvilke ikke har nær samme styrke.

Lakken:

Vælger du et kvalitets planke/parketgulv fra Billigetrægulve.dk er lakken betydelig stærkere, mere ridsefast og modstandsdygtig mod slid. Ved almindelig brug skal gulve med en billig lak normalt slibes og omlakeres efter 1-2 år. Vores lak holder ofte 3-4 gange længere. Familier med børn og evt. dyr bør derfor vælge et plankegulv med en stærk lak.

 

Klima:

I vintermånederne er luften knastør, hvorimod den på en lidt våd sommerdag er helt i den modsatte ende af skalaen. Det påvirker selvfølgelig træet, som både trækker sig sammen og udvider sig i takt med at luftfugtigheden svinger. For at opnå et formstabilt gulv arbejder Billigetrægulve.dk kun sammen med fabrikker, som benytter avancerede produktionsmetoder i forbindelse med tørring, limning og presning af træet. Skal dit gulv forblive pænt uden revner og sprækker, så køb dit plankegulv hos Billigetrægulve.dk som sælger produkter der er fremstillet til danske klimaforhold.