Priser
Alle priser på Billigetrægulve.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.
Alle kontrakter indgås på dansk. 

Levering

Når du bestiller en vareprøve vil der blive pålagt et forsendelsesgebyr på 35 kr. 

- Fragtgebyr ved vareforsendelse under 50 m2 er 600 kr. Det dækker omkostninger ved fragt og pakning af varer. 

- GRATIS FRAGT ved køb over 50 m2 trægulv.

Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.

Vi sender vores varer med fragtmand. På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme inden 48 timer).

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. Billigetrægulve.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

Bemærk gulvet skal lægges opklodset i stuetemperatur min. 48 timer før nedlægning.

Venligst optæl og tjek varerne ved levering.

Ved skader og/eller differencer i mængder, skal dette noteres på fragtbravet.

Vi gør opmærksom på at kun uåbnede pakker tages retur.

Ved varer som sendes retur, ser vi os nødsaget til, at tage betaling for den fragt som er blevet brugt ved første leverancen. Prisen på dette er efter Danske Fragtmænds takster.

Bestilling

For at foretage et køb på Billigetrægulve.dk skal:

1. Find den eller de varer du ønsker
2. Indtast dine personlige oplysninger. 
3. Send forespørgsel til info@billigetraegulve.dk
4. Læs vores handelsbetingelser. 
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte
6. lav bankoverførsel til billigetrægulve.dk

Ved reklamation eller fejllevering

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen 

Billigetrægulve.dk skal kontaktes inden varerne sendes retur.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående. 

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Returnering/Fortrydelse

Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Billigetrægulve.dk. Du skal blot sørge for at varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark, anden fragtmand, eller til os senest 14 dage efter modtagelsen. Du betaler selv fragten.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. 

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. 

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

INFO:

Producenten forbeholder sig retten til at levere halve brædder i pakkerne. Ved dette opnåes den bedste kvalitet og sortering.

Prisgaranti

Finder du et identisk trægulv hos en anden forhandler, garanterer vi for at kunne tilbyde den samme pris til det enkelte produkt. Derved er du som køber altid sikret på den bedste pris.