Anmeldelser

Brugervurdering fra Jørgen Hansen

Efter en grundig vejledning valgte vi ud fra de vareprøver vi modtog, et plankegulv i Eg matlak. Vi blev henvist til en tømre af Billigetrægulve.dk og både tømre og trægulv kom til aftalt tid og resultatet er blevet fantastisk.

Brugervurdering fra Lisbeth Rasmussen

Vi er rigtig glade for vores nye Parketgulv fra Billigetrægulve. Gulvet er faktisk endnu flottere end den prøve vi fik fremsendt.

Brugervurdering fra Peter Pedersen

Jeg har kun to ting at sige, service og kvalitet helt i top.

Brugervurdering fra Michael Andersen

God og hurtig betjening. Prøverne kom dagen efter vi bestilte dem. Vi var meget overrasket over kvaliteten og bestilte efterfølgende ca 90m2 Eg Herregårds Plank. Trægulvet er nu monteret og vi er super glade for resultatet. Det er ikke sidste gang vi handler med Billigetrægulve.dk

Brugervurdering fra Peter Nielsen

Jeg kan kun anbefale Billigetrægulve.dk. Efter vi har søgt langtid på nettet, fandt vi endeligt det gulv som vi ønskede til vores nye hus. Vi er super tilfreds med gulvet og vil varmt anbefale Billigetrægulve.dk til andre. Pris og kvalitet i top. Mvh. Peter.

Brugervurdering fra Sune Mogensen

Vi har renoveret vores hus og valgt plankgulve fra Billigetrægulve.dk. Først og fremmest har vi haft en super dialog med sælgeren, som vejledte os i den rigtige retning og ikke prøvede at oversælge os nogle produkter. Vi har i flere omgange fået sendt vareprøver frem, så vi kunne se produktet inden vi besluttede os. Leveringen gik som aftalt og vi er super glade for vores resultat. Mvh Sune

Brugervurdering fra Ralf Sørensen

Tak for super service. Vi har nu fået lagt vores 22mm plankegulv og ser frem til at vi skal have gulv på i underetagen. Gulvet er super flot.

Brugervurdering fra Thomas Krogh

Professionelt og hurtigt og god tillid. Service er i top. Man får ordrebekræftelse og en ret detaljeret mail over levering. Der var en lille ændring i levering på det jeg havde bestilt og kundeservice kontaktede mig med det samme pr telefon - det er meget professionelt og skaber tillid. Super produkter og levering til tiden. Kan kun anbefales! Thomas

Brugervurdering fra Preben Andersen

Fin service God velfungerende hjemmeside. Let at bestille. Vare kommer som aftalt. Bestilte herregårdplank i Eg hvid olie. Fantastik produkt hvor man virkelig får det naturlige udseende. Preben.

Brugervurdering fra Ditte Karlsen

Fåes det bedre på nettet ? Super nemt og overskuelig produktvalg og -beskrivelse. Hurtig og præcis rådgivning via mail om specifikt spørgsmål. Nem præcis og enkel ordre-/købsprocedure og betaling. Konkurrencedygtig pris. Nu venter jeg bare varen ankommer lige så hurtigt og præcist. Kan kun anbefales til alle.

Brugervurdering fra Rikke Samuelsen

Bedste service jeg har oplevet. Må sige jeg er meget tilfreds med den service jeg har modtaget ved Billigetrægulve.dk. Trægulve er ikke lige min stærke side. Men der er blevet svaret seriøst og hurtigt på mine spørgsmål via mail. Og det i en god og venlig tone....og endda med lidt ekstra information udover spørgsmålene. Nu venter jeg så bare på varerne. Men mon ikke også det går glat. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mvh Rikke

Vil du også gerne?

Du har mulighed for at skrive din egen anmeldelse når du køber et produkt hos Billigetrægulve, dette sker igennem den bekræftelses e-mail du modtager.

Kontakt en sælger hvis du har flere spørgsmål til anmeldelserne.